Rôti aux noix avec notre Chutney de courgettes

Publié par Emily Freeman-Bell le

Dans une saladier mettre:

  • 100g noisettes finement hachées
  • 100g châpelure frais
  • 150g carottes râpées
  • 1 oeuf battue
  • 1 c à câfé sauce soja
  • poivre
  • persil

Faire une sauce:

Laisser adoucir 1 oignon finement haché dan une casserole avec du beurre. Ajouter 2 c à soupe farine et mélanger. Laisser cuire 2 minutes. Ajouter 400ml passata, porter à l'ébullition et cuire 2 minutes.

Mélanger la sauce avec les autres ingrédients. Mettre tout dans un moule à cake. Cuire au four gaz 4 pendant 60 minutes.

 

 Nut Roast

Into a large bowl put:

100g finely chopped hazelnuts, 100g fresh breadcrumbs, 150g grated carrot, 1 beaten egg, 1 teaspoon of soy sauce, pepper and parsley.

Make a sauce by softening 1 finely chopped onion in butter, then add 2 tablespoons of plain flour and mix. Let the mixture cook for 2 minutes and then add 400ml of passata. Bring to the boil and cook for a further 2 minutes.

Mix the sauce with the other ingredients and then put all into a loaf tin. Cook at gas 4 for 60 minutes.

 

 


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